Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 22:31

ISTRČAO IZ PARKA, PA ISPALIO VIŠE PROJEKTILA: Isplivali novi detalji pucnjave na Vračaru - policija na nogama!

Kako se saznaje, napadač je izašao iz Čuburskog parka i pritrčao mladiću (29), i iz njega iz pištolja ispalio više projektila

Dva mladića ranjena su u pucnjavi koja se večeras oko 19.40 dogodila u Beogradu, nedaleko od Kalenić pijace.

Kako se saznaje, u pucnjavi je ranjen mladić (26), koji je od ranije poznat policiji zbog brojnih krivičnih dela, i mladić (21), državljanin Makedonije.

Nepoznati napadač, koji se nalazi u bekstvu, upucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mladića (29) u trenutku kada se on nalazio kod jednog restorana brze hrane.

Kako se nezvanično saznaje, napadač je izašao iz Čuburskog parka i pritrčao mladiću, i iz njega iz pištolja ispalio više projektila.

On je, kako se saznaje, zadobio prostrelne rane noge, dok je makednoski državljanin zadobio povrede u predelu leđa. On se, prema nezvaničnim informacijama, u društvu druga kretao iz Njegoševe ka ulici Maksima Gorkog.

Obojica ranjenih mladića prevezeni su u bolnicu i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi.

Mediji javljaju da je ovaj deo grada blokiran i da policija vrši uviđaj.

Prema saznanjima, na licu mesta je pronađeno više čaura i jedan oštećeni projektil.

U toku je policijska akcija Vihor, a napadač je na sebi imao sivu duksericu, sive pantalone, crni kačket i naočare za sunce.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.