ISTRAŽIVAČI POTVRDILI: Plavuše najviše razmišljaju o seksu

Izvor: Kurir, 11.Mar.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAŽIVAČI POTVRDILI: Plavuše najviše razmišljaju o seksu

Povezanoost boje kose i seksa je dokazana, pa su istraživači došli do rezultata koje devojke najviše misle na seks

Plavuše su vezane pupčanom vrpcom za seks, tvrde istraživači koji su u saradnji sa jednim portalom za upoznavanje. Oni su napravili istraživanje o povezanosti boje kose sa seksom.

Njihovi rezultati govore da plavuše o seksu razmišljaju najviše, njih 27 odsto to radi nekoliko puta nedeljno, za razliku od 24 odsto brineta i 22 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << crnki.

Plavuše su i najaktivnije u krevetu, pa je njih 60 odsto isprobalo seks za jednu noć, vrlo blizu su crvenokose sa 58 odsto, 51 odsto dosegle su brinete, crnke 43 odsto, dok su poblajhane plavuše to isprobale tek u 35 odsto  slučajeva.

Solo plavuše imaju i najviše seksualnih partnera tokom  života - 10, crvenokose su im opet za petama sa 9, dok  brinete, crnke i poblajhane imaju 8.

(tvbest)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEKSUALNI OBJEKTI: Plavuše su kraljice kreveta, 60 odsto je probalo seks za jednu noć...

Izvor: Kurir, 11.Mar.2015

Prema rezultatima istraživanja, plavuše o seksu razmišljaju najviše, njih 27 odsto to radi nekoliko puta nedeljno..Plavuše su predodređene za seks, tvrde istraživači koji su u saradnji sa jednim portalom za upoznavanje istraživali povezanost boje kose sa seksom...Prema njihovim rezultatima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.