ISTORIJA NAPADA SE PONOVILA Muškarac koji je izbo mladića kod Kanjiže ranije NAPAO njegovu sestru: Napravio joj rez na vratu od uva do uva

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:03

"ISTORIJA NAPADA SE PONOVILA" Muškarac koji je izbo mladića kod Kanjiže ranije NAPAO njegovu sestru: "Napravio joj rez na vratu od uva do uva"

Napadač je bio u Nemačkoj u zatvoru zbog ubistva gde je robijao 25 godina.

Tri muškarca uhapšena su u Kanjiži nakon što su u selu Martonoš sinoć oko 20 sati nožem izboli mladića.

Kako svedoci kažu bilo je ukupno osam napadača, a muškarac koji je nožem nasrnuo na mladića 12 godina ranije napao je njegovu sestru.

- Tri brata došla su sa KiM. Sa njima je bilo još petorica muškaraca. Napali su nožem jednog mladića mađarske nacionalnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok se vraćao iz prodavnice. Jedan od njih, upravo taj koji je potegao nož 12 godina ranije napao je njegovu sestu. Napravio joj je rez na vratu od uva do uva. Srećom, nije je ubio, nekako se spasila - kaže jedan od meštana Martonoša.

On dodaje da je napadač u Nemačkoj u zatvoru bio zbog ubistva i da je robijao 25 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.