ISTINA JE, LUKA (19) JE PREMINUO OD KORONA VIRUSA: Otac dobio rezultate tek posle smrti njegovog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ISTINA JE, LUKA (19) JE PREMINUO OD KORONA VIRUSA": Otac dobio rezultate tek posle smrti njegovog sina

Njegov otac Mirko potvrdio je da su ga lekari obavestili da je Luki posthumno urađen bris koji je potvrdio da je mladić imao korona virus.

Britanski lekari su porodici poslali mejl u kom se navodi da je Luka bio pozitivan na Kovid-19 i da je to bilo pomešano sa već postojećom prehladom i infekcijom pluća.

Luka di Nikola (19) iz Londona preminuo je usled posledica korona virusa, nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što mu je lekar rekao "da nema razloga za brigu".

Odveden je u bolnicu gde je odmah intubiran i stavljen na intenzivnu negu, ali je ubrzo preminuo.

Njegova porodica tvrdi da je mladić bio zdrav i pun snage, te da je nedavno posetio lekara jer je imao simptome korona virusa, ali ga je doktor vratio kući.

- Nedelju dana pre nego što je izdahnuo, naš Luka je imao temperaturu i kašljao je. Isti slučaj je bio sa Lukinom majkom, mojom snajom Klarisom. Luka je otišao kod lekara koji mu je rekao da pije paracetamol i vratio ga kući - tvrdi tetka preminulog mladića.

Luka se pre izvesnog vremena preselio sa majkom i njenim partnerom Vićencom u London. Njih dvoje sada takođe imaju simptome koje je imao Luka. Nakon smrti mladića, njima je rečeno da budu u dvonedeljnom karantinu, i takođe im je prepisan paracetamol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Lekari su mi pre nekoliko dana rekli da nemam razloga za brigu, a onda je moj Luka umro od korone": Vapaj očajnog oca

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 00:42

Njegov otac Mirko potvrdio je za italijansku "Republiku" da su ga lekari obavestili da je Luki posthumno urađen bris Luka di Nikola (19) iz Londona preminuo je usled posledica korona virusa, nekoliko dana nakon što mu je lekar rekao "da nema razloga za brigu". Njegov otac Mirko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.