ISPUNJENO OBEĆANJE: Na stranim aerodromima nema više državljana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPUNJENO OBEĆANJE: Na stranim aerodromima nema više državljana Srbije

Ministar Dačić poručio je da sve što je bilo urgentno, obavljeno je, od sada će se procenjivati prioritet.

Ministar inostranih poslova Srbje izjavio je danas da više nema državljana Srbije na aerodromima u svetu i istakao da će država nastaviti da evakuiše građane iz inostranstva.

On je rekao da je njihovo prebacivanje bilo urgentno, a da će se dalje procenjivati prioriteti.

- Danas je jedan avion odleteo za London. Drugi je odleteo za Los Anđeles, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali on nije otišao po putnike, već da doveze materijal koji je neophodan za zdravstvo - rekao je Dačić.

Podsetimo, sinoć na beogradski aerodrom sleteo avion koji je dovezao 111 naših državljana među kojima je bila i jedna beba iz Larnake i Soluna.

Juče su pristigli i naši građani iz Turske, i iz drugih krajeva sveta, kao po obećanju, svako ko je bio dostupan, nije bio zaboravljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.