ISPRSIO SE MLADOŽENJA!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRSIO SE MLADOŽENJA!

Budući muž Dare Bubamare Milan Kesić izabrao najekskluzivnije pozivnice za venčanje, urađene u zlatnom printu, a venčanica je unikatna kreacija najpoznatijeg libanskog dizajnera Elija Saba

Popularna folkerka Dara Adžić uskoro će promeniti prezime i, po drugi put, stati pred matičara, i to sa dugogodišnjim prijateljem i višemesečnim verenikom Milanom Kesićem. Bubamara je sva ushićena, pa je na nedavno održanim Danima estrade za medije s prostora eks-Ju promovisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sopstvenu svadbu nazvavši je - svadbom decenije(?!) i najavivši mnoge poznate goste.

Svadbeni pir zakazan je za subotu 3. maj u Darinom rodnom Novom Sadu. Crkveno venčanje održaće se u Sabornoj crkvi, a svatovi će se potom sakupiti u hotelu „Park“, gde će se obaviti građansko venčanje. Folkerka i njen - još neko vreme - verenik odlučili su da i u Parizu koji dan pre svadbe prirede koktel povodom spajanja pred Bogom i narodom. Veselju u srpskoj Atini prisustvovaće oko 200 zvanica, ako je suditi prema broju pozivnica, a njihova cena je „prava sitnica“. Naime, Darin „biznismen iz Pariza“ naručio je pozivnice čija izrada po komadu košta 10 evra. Znači, samo za ovu „sitnicu“ mladenci će iskeširati 2.000 evra, koliko je, primera radi, koštao pevačicin verenički prsten marke „bušeron rafael“. Pozivnice su rađene najmodernijom i najskupljom tehnikom zlatotiska. Upakovane su u sedefaste kutije i samo za njihovu izradu bilo je potrebno pet sati. Slova kojima se najbliži pozivaju na venčanje su zlatna, a tekst počinje stihovima: „I kao što od pamtiveka biva, da se ljubav i brak uz najdraže osniva... Pridružite nam se... jer ste deo našeg života, zbog Vaše ljubavi i prijateljstva pozivamo Vas da budete deo naše sreće“, tvrdi izvor Kurira.

Da sve bude „in“, pobrinuli su se mladenci, ali i njihovi roditelji. Tako će pevačica nositi venčanicu „modnog kralja od Sabe“ Elija Saba, koju joj je kupila buduća svekrva. Cene Sabovih venčanica kreću se od 10.000 pa do čak 100.000 evrića ako je reč o unikatu, a šuška se da Darina košta neverovatnih 80.000 evra! Kad su mogle Hale Beri i Bijonse, može i Darče.

Za dobar štimung biće zadužen Kreativ bend, a s obzirom na to da će veselju prisustvovati mnogo Darinih kolega. Darina kuma će biti drugarica Dejana Kovačević iz Italije a Milanov kum zajednički prijatelj Nenad iz Novog Sada. Mada, Milan je poodavno izrazio želju da mu na svadbi pevaju Seka i Brena. Pa, ako sve buda kako pevačica najavljuje, možda ovo svadbeno veselje i ponese epitet svadbe decenije.[ antrfile ]

AMERIKA, PA KINA

Folkerka, kažu upućeni, ne može da dočeka medeni mesec jer, kako otkriva njen stilista Rale Bokur, Dara i Milan će čim stave burme zaploviti na najluksuznijem brodu na svetu „Kvin Meri 2“, na kojem će provesti dve nedelje, a zatim će skoknuti na sedam dana do Las Vegasa i Njujorka. Ako im vreme dozvoli, Darin budući muž ispuniće svojoj dragoj i dugogodišnju želju - odvešće je da vidi Kinu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.