ISPOVEST ŽENE KOJU JE TRAŽILA CELA SRBIJA: Od muža sam pobegla jer me je tukao i psihički maltretirao!

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ŽENE KOJU JE TRAŽILA CELA SRBIJA: Od muža sam pobegla jer me je tukao i psihički maltretirao!

Biljana Savić (27) iz Paraćina, koja je zajedno s ćerkom otišla od svog muža i boravila u Vršcu, dok je policija tražila jer se vodila kao nestala, kaže da je muž nekoliko godina fizički maltretirao, zbog čega je odlučila da ga napusti
Biljana Savić, tvrdi da sve ono što piše u novinama o njoj nije istina.

PROČITAJTE JOŠ:
Zaplenjen heroin, uhapšena jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << osoba
U 77 saobraćajnih udesa 34 osobe povređene
NOĆ IZA NAS: Mladić upucan na Bežaniji, u Mirijevu povređen 11-godišnji dečak!
   
– Bila sam s ćerkom Anastasijom u iznajmljenom stanu u Vršcu, ali sam se javljala svojoj majci. Najviše su me povredile izjave mog bivšeg partnera Bojana, koji je u novinama sve slagao.Nijednog trenutka nije rekao da me je tri-četiri godine tukao i psihički maltretirao. Zato sam otišla od njega i povela ćerku – rekla je Bojana i dodala:
- Tužiću i njega i momka po imenu Milan Minja Vraban (32) jer je rekao da sam ga spopadala, a on je meni konstantno slao poruke na Fejsbuku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUZ ME JE TUKAO 4 GODINE Ispovest zene za kojom je tragala cela Srbija

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2015

Biljana Savić (27) iz Paraćina, koja je zajedno s ćerkom otišla od svog muža i boravila u Vršcu, dok je policija tražila jer se vodila kao nestala, kaže da je muž nekoliko godina fizički maltretirao, zbog čega je odlučila da ga napusti..DRAMATIČNO: Nestale majka i dvogodišnja ćerka u Paraćinu!..–...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.