ISPOVEST ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA! Majka otkrila sve o sinu sektašu Pokušao da me UBIJE kad ga je LJUBAVNIK ostavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 19:35

ISPOVEST ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA! Majka otkrila sve o sinu sektašu "Pokušao da me UBIJE kad ga je LJUBAVNIK ostavio"

Majka mladića koji je na sudu priznao da je član sekte "Crna ruža", a koji je u nekoliko navrata maltretirao, i pokušao da ubije nesrećnu ženu, ispričala je svoju ispovest.

 Zbog njegovog duga njoj plene sve stvarijoj plene stvari , a ona je maltene na ulici.

- To je bilo najbolje dete na svetu. Otac je bio nasilan, i on se od mene nije odvajao, kako me muž ne bi ubio. Bio je najbolji u komšiluku, školi, u firmi... Zaposlila sam ga preko student servisa, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobio ugovor na određeno, i tada su me savetovali da ode u vojsku, da bi ga lakše primili za stalno. Energetiku je završio. Otišao je u vojsku u Kruševac, i onda su bile devedesete, i mislila sam da ću umreti tada jer ide u vojsku u nevreme. Pokušala sma da ga prebacim u Novi Sad... Međutim, ostao je u Kruševcu - započela je Rosa svoju ispovest za Novo vikend jutro kod voditeljke Jovane Jeremić.

Kako je rekla, za vreme polaganja zakletve, sa sestrom i zetom, susrela se sa sinom, gde su joj starešine u vojsci prilazile kako bi joj čestitale na tako dobrom i uzornom sinu, koji je, kako je otkrila nosio njeno, a ne očevo prezime.

- Dobijao je i nagradna odsustva, ja sma ga terala da dođe, a on nije hteo. Pričao je da mu je sa drugom bliže u Leskovcu. Rekla sam im da dođu u Novi Sad, ali nisu hteli. Ja sam njemu pre svega toga ostavljala marke, imao je 2.500 hiljade maraka. Zaradila sam na svadbama i veseljima bila sam kuvarica, tako da sma mu ostavila. Otac je bio teški nasilnik, sama sam kuću gradila, obadvoje dece... - priča ona, pa se dotakla i teme sekte:

- Ja sam kasno sve saznala. Oni su njega snimili... Prvi pokazatelji da je u kandžama sekte bili da je on imao neku crvenu kao krv, uvek su mu prsti bili krvavi, i pored vrata je tom bojom pravio krstove neke. Na desnom dovratku, na ulazu, na ciglama.

A dole, pod otirač, napravio je krst kao ono što se farbaju bandere... kad ja nešto odem na terasu, kad ono ispred vrata, gde on spava... Isto krst. Muž je dovodio kupce, hteo je da proda kuću hteo je da se odseli, ali ja sam pre toga kuću prevela na ćerku i sina... I sudija mene savetuje da dam kuću na decu, da on ne može da sruši ni da je proda. Sekta je pokušala da nam uzme kuću, i sada su tu negde - priča. Ja plaćam stan sada 280 evra, a u kući niko nije sada, stoji sama. Na sudu mi je rekao: "probaj, stisni petlju, pa idi tamo".

- Prolazila sam tuda, kada sam se odselila, i na njegov rođendan sam svratila, čula neke neobične zvuke. Njih trojica sektaša sedeli su tu, a njega nema. I tog njegovog ljubavnika... Tri para su bila. Rekao je da je gej. Napisao je da ga je majka izbacila jer je u sekti i jer je homoseksualac, to je na sudu bilo... I kada ga je taj jedan ljubavnik ostavio, i tada je pokušao da me ubije - objašnjava ona i dodaje da su bili neobično odeveni, i nisu delovali normalno.

Ćerka se sprema za godišnji odmor, i ona mi kaže da idem sa njima u Nemačku... Htela je da me ostave kod ujne, pa da me pokupe u povratku. Izvadila je telefon i rekla da joj je napisao poruku da će da me ubije.

Pobegla sam 2012. od kuće, i otišla sam kod komšije da naberem višanja, i nabrala sam jednu torbu na kolicima. I dok sam bila na merdevinama, i samo osetih da se prevrnuh među višnje u travu, a ono on, sa autom, kao da je imao dojavu, udari mene, dodala je ona.

Nikada nisam smela da ga pitam. Tada sam se digla iz trave, i pobegla u komšiluk. Htela sam kod komšije da odem, i pozovem policiju... On je ušao u kuću, i vidim tamo da su stigli... Odem ja tamo... I kada su ga zvali, on im rekao "Da ja u tim višnjama nemam šta da tražim to nije njeno".

A meni je inače ćerka vratila tu njenu polovinu da se vodi na mene. Kako je istakla, ona silno veruje da je njen sin u vojsci postao član sekte, i da je i dalje u istoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.