ISPOVEST ROĐAKE NESTALOG BRAČNOG PARA: Mislimo da je Svetlana oteta, a da je Dragan otišao da je traži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ROĐAKE NESTALOG BRAČNOG PARA: Mislimo da je Svetlana oteta, a da je Dragan otišao da je traži!

Draganu Zolnajiću (53) gubi se svaki trag 20. novembra, četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46)

Porodica i prijatelji su u agoniji već nedelju dana otkad je najpre nestala Svetlana Zolajnić, a protom i njen suprug Dragan. Njih dvoje su živeli sami u porodičnoj kući u Aleksandrovu dok njihovo troje punoletne dece ne žive sa njima - ćerka studira medicinu u Novom Sadu, jedan živi u Beogradu, a drugi sin radi u Mađarskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, sve je počelo pre nedelj udana 16. novembra kada je u podnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom i to je Draganu teško palo kažu najbliži.

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što su mi kao porodica sada strepimo jeste ljudi kojima je Dragan bio dužan, odveli svetlanu a da je on otišao da je traži - kaže Draganova sestra Nataša, dodajući da ipak da će policijska istraga šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolajnić, nakon tri dana provedena u samoći doma, nestao je 20. novembra. Poslednji put je viđen tog dana u prepodnevnim časovima. Kako kažu njegovi najbliži, da nešto nije u redu otkrila je i njegova i Svetlanina ćerka, koja je zvala na telefon porodične kuće u aleksandrovu iz Novog Sada, ali joj se niko nije javio. Pozvala je tetku rekavši joj da za svaki slučaj provere da li je sa Draganom sve u redu, kada se saznalo da od njega nema ni traga ni glasa.

Kako pričaju najbliži, Dragan je kao što je ovaj put bio slučaj, znao da od zeta pozajmi na kratko automobil.

Ipak, kako je potvrdila Draganina sestra Nataša, vozilo je pronađeno u Aleksandrovu četiri dana nakon prijavljenog nestanka, 24. novembra na oko 500 metara od njegove kuće iza zabavišta.

Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.

Prema njenim rečima u kolima nije pronađeno ništa što bi pomoglo u pronalaženju ovog bračnog para.

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici na broj 192 ili pozovu 065/365 -7394 (Nataša).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SVETLANA JE OTETA, A DRAGAN JE OTIŠAO DA JE TRAŽI" Porodica strahuje da se iza nestanka supružnika krije KRIMI PRIČA

Izvor: Blic, 26.Nov.2018

Draganu Zolnajiću (53) iz Subotice gubi se svaki trag 20. novembra, četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.