ISPOVEST PREGAŽENE DEVOJKE Dodao je gas, pokosio nas i pobegao

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST PREGAŽENE DEVOJKE Dodao je gas, pokosio nas i pobegao

Čuli smo da se velikom brzinom približava automobil i pomerili smo se s puta. Bukvalno je iza nas dodao gas i sekund kasnije nas pokosio.

Sara Marjanović (17), koja je preksinoć povređena u saobraćajnoj nesreći u Surčinu, za “Blic” priča da su potom pali ulevo, a da se vozač nije ni zaustavio.

Hematom na desnom oku, ruka u gipsu, ogrebotine. Sara sada najviše brine za drugu povređenu devojku Milicu Spirić (17), koja je u nesreći izgubila svest i koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekari drže u veštačkoj komi.

- Nas šestoro drugara smo izašli da prošetamo i onda je na nas u Skopljanskoj ulici naleteo taj vozač. Samo nas je odbacio s puta. Ne znam ni gde sam osetila bol, bila sam ošamućena, videla sam da je Milica bez svesti... Onda su izašli ljudi iz okolnih kuća. Jedan mladić nas je odvezao do Doma zdravlja, pa u Zemunsku bolnicu. Tu su mi konstatovali prelom palca leve ruke, hematom, povredu trtične kosti... Jedva ustajem. Ali, držim se. Ovo će proći, samo da Milica bude dobro - priča Sara.

Danas je priveden vozač D.V. (57) iz Surčina koji je pregazio devojčice, saznaje "Blic". U policiji kažu da ih nesreća u Surčinu ih podseća na pogibiju Luke Jovanovića na Brankovom mostu, kada je vozač „kantrimena“ Marko Milićev takođe pobegao pošto je pregazio ovog mladića. Posle opsežne potrage osumnjičeni vozač je uhapšen u Kini.

A za vozača, koji je oborio i teško povredio njenu ćerku, Željka Marjanović očekuje da će se pojaviti pred njihovom porodičnom kućom kako bi se pokajao zbog nesreće.

- Želim samo da se pojavio pred našom kućom i da se pokaje jer je udario dve dobre devojčice i potom pobegao, a da nije stao da im pomogne. Neka se samo pokaje, da znam da mu je žao - navodi majka.

Loš snimak

U Skopljanskoj ulici, na mestu gde se dogodila nesreća, juče je stajao Gojko Kišić. Kamere sa njegove kuće snimile su prolazak automobila. Ali, nažalost, nisu od pomoći jer se na snimku vidi silueta vozila, a ne koje je marke, boje i registracije.

Zoran Spirić, Miličinog oca, ne zanima šta će biti sa vozačem.

- Ne zanima me ni da li će da ga uhapse... Važno mi je samo moje dete. A, koliko je brzo vozio govori i to da deca nisu sigurna ni koje je boje vozilo - objašnjava Spirić.

Ćerku Milici je prošle noći video na nekoliko sekund.

- Lekari je drže u veštačkoj komi. Biće dobro - optimista je otac.

Milićev uhvaćen u Kini

Marko Milićev (na fotografiji) optužen je u Trećem sudu u Beogradu da je 25. jula 2014. na Brankovom mostu „kantrimenom“ ukradenim u Italiji pregazio Luku Jovanovića (21). Posle nesreće Milićev je preko Turske pobegao u Kinu, gde su ga krili prijatelje. Posle 38 dana je uhapšen i izručen Srbiji. Sada mu preti kazna do 12 godina zatvora, a sudi se i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću i taksisti Saši Jankoviću. Petoro Milićevih saputnika iz „kantrimena“, u kom su se pijani veselili i krenuli na žurku ranije su priznali krivicu i služe kazne od četiri do 10 meseci kućnog zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.