ISPOVEST NAJTEŽE POVREĐENOG POLICAJCA: Demostranti išli sa namerom da nekog povrede (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 18:02

ISPOVEST NAJTEŽE POVREĐENOG POLICAJCA: Demostranti išli sa namerom da nekog povrede (FOTO)

U Urgentnom centru konstatovana su mu dva teška preloma - prelom leve potkolenice na nekoliko mesta i desnog skocnog zgloba, zbog kojih će imati dve ili više operacija, nakon što se povuče otok

Od 118 povređenih policajaca u nasilju koje se prethodnih večeri događalo ispred Skupstine Srbije, najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene.

On je opisao šta se sinoć događalo i kako je zadobio prelom leve potkolenice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nekoliko mesta i desnog skočnog zgloba.

- Letele su kamenice sa svih stana. U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povredena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine, nakon toga sam doveden u Urgentni cenatar - ispričao je Apostolović.

.

- U par sekindi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kameice, leti sve pored vas i vi ste nemoćni, ne možete da se pomerite. Da nisu bile kolege, verovatno bi tu i ostao - rekao je povređeni policajac, koji smatra da su demostranti išli sa namerom da nekog povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.