ISPOVEST IZ LEGLA PROSTITUTKI Oralni seks naplacuju 15 evra a nece u trojku

Izvor: medio.rs, 03.Jun.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST IZ LEGLA PROSTITUTKI Oralni seks naplacuju 15 evra a nece u trojku

Na molbu da da broj telefona ona se brecnula i odgovorila da je potrebno da samo ponesu pare i da će je svaki dan zateći ovde

Jedan bosanski portal je želeo da proveri da li se prostitutke mogu naći kod Jošanice u BiH i koja je cena njihovih usluga. Pošto nisu zatekli nijednu “prodavačicu ljubavi” na tom mestu, posumnjali su da je izmišljotina, međutim, razuverila ih je jedna devojka u tridesetim, pristojnog izgleda u kratkom teksas šortsu.

Na njihovo pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da li ona radi ovde, odgovorila je potvrdno i objasnila koliko šta košta.

– Da, da, radim, 15 evra oralno, a 25 evra klasični seks – kao iz topa je odgovorila devojka koja radi na petlji na izlazu izSarajeva.

Dok smo razgovarali, vozači su uporno trubili, a ona je svakom odmahivala rukom. Na jedan automobil je posebno odreagovala, jer joj je zazvonio telefon.

– Vrati se za pola sata, mislim da ću biti slobodna. Ma ovaj se nešto premišlja, te hoće, te neće, nemam ja vremena – rekla je muškarcu sa druge strane linije, aludirajući na to da su oni “tanke mušterije”.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Na molbu da im da broj telefona kako bi s njom kontaktirali nekad i na pitanje da li će tu biti njenih koleginica, ona se brecnula i odgovorila da je potrebno da samo ponesu pare i da će je svaki dan zateći ovde.

Ponovo joj je zazvonio telefon, a ona je tu osobu zamolila da dođe jer “ima nekog ovde ko je smara”. Želeli su da znaju ko je u pitanju.

– Moj čovek, molim te da se udaljiš, ne želim probleme ni tebi ni sebi – rekla je.

Prostitutke se obično nalaze na ulazu u grad, na mestima gde ih nije baš jednostavno pronaći, blago zaklonjene od očiju znatiželjnika, ali dovoljno blizu za vruće mušterije.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.