ISPOVEST HODŽE KOJI SKIDA CRNU MAGIJU Dolaze mi POLITIČARI, ESTRADNE LIČNOSTI, ali najviše poziva dobijem iz Prijedora i Banja Luke

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 13:13

ISPOVEST HODŽE KOJI SKIDA CRNU MAGIJU "Dolaze mi POLITIČARI, ESTRADNE LIČNOSTI, ali najviše poziva dobijem iz Prijedora i Banja Luke"

"Šta Srpkinja Srpkinji može da napravi, to ne može niko!"

Balkan je oduvek bio područje na kojem se verovalo u crnu magiju, uroke, sihire i džine. Vekovna mešavina različitih kultura vidi se i danas, i to ne samo u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, nego i svugde gde živi bošnjačka dijaspora.

Iako nerado govore o tome, a još manje se javno eksponiraju, za razliku od brojnih lažnih vidovnjaka, islamski verski poglavari se svakodnevno bave ovakvim stvarima. Neki pravljenjem, a neki skidanjem crne magije, dok ima i onih koji rade oboje.

Svoju priču je ispričao hodža Hilmija V. Porijeklom iz okoline Gradačca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.