Izvor: Piplmetar.rs, 01.Okt.2023, 13:30

ISPLIVAO SNIMAK Stefana Karića u LUDOM PROVODU sa BIVŠOM CIMERKOM – Mislili da niko neće primetiti? (VIDEO)

Kako mnogim pomnim pratiocima deluje, izgleda da su Stefan Karić i Iva Grgurić, pobednica Zadruge 3, uživali i lumpovali u istom klubu igrajući uz iste pesme.
Stefan Karić (Foto: Instagram/steffan_kariic) • steffan_kariic / Instagram


Naime, na Instagramu su oboje podelili storije u kome su prikazali atmosferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u jednom prestoničkom lokalu.
Stefan Karić i Iva Grgurić
Ono što su oštre oči fanova primetili da su na oba kratka snimka u pozadini mogu videti zadrugari – Stefan na Ivinoj priči, a Grgurićeva kod Karića.
Iz snimka nije jasno da li su oni zajedno izašli zajedno ili su im separei bili jako blizu.
Podsetimo, Stefan Karić i Iva Grgurić imali su turbulentnu vezu u rijalitiju „Zadruga 3“, a on je nedavno raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i letos u emisiji „Narod pita“ priznao da ga je Jovanino ponašanje „ohladilo“.
Stefan Karić i Iva Grgurić
Podsetimo, bivši učesnik rijalitija “Zadruga“ Stefan Karić poslednjih nekoliko meseci u centru je skandala nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je pretukao.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.