ISPLIVAO SNIMAK PUTA KOJI SU PROŠLI MONSTRUMI KOJI SU UBILI MALU VANJU: Nakon zločina su je zakopali, a automobil zapalili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 15:23

ISPLIVAO SNIMAK PUTA KOJI SU PROŠLI MONSTRUMI KOJI SU UBILI MALU VANJU: Nakon zločina su je zakopali, a automobil zapalili (VIDEO)

Na snimku se jasno vide ostaci zapaljenog automobila.

Televizija Telma iz Severne Makedonije objavila je video snimak sa mesta na kojem je zapaljen automobil kojim je oteta Vanja Đorčevska (14), koja je kasnije ubijena.

Navodi se da je vozilo "sitroen" koje je korišćeno u ovom zločinu dovezeno u atar sela Brazda na pola puta do aerodroma "Stenkovec".

Tu se jasno vide ostaci zapaljenog automobila.

Navodi se da se do tog mesta stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blatnjavim putem za koji malo ljudi zna, pa čak ni sami meštani Brazde.

Na lokalnom putu prema tom selu nema mnogo saobraćaja i na dva mesta postoje skretanja koja vode ka lokaciji na koju je dovezen i potom zapaljen automobil.

Izveštač Telme je prošao tim istim putem kojim su se vozili i monstrumi koji su u gepeku držali otetu devojčicu, vezanu i ubačenu u vreću za spavanje.

U to vreme su se njihovi planovi koje su imali već izjalovili i oni su rešili da sakriju tragove.

Navodi se da je Vanja ubijena oko 10 sati ujutru, nakon čega su je monstrumi zakopali i potom odvezli vozilo da ga zapale.

Telma navodi da je, prema zvaničnim podacima koje su izneli zvaničnici Severne Makedonije, telo devojčice zakopano u blizini mesta gde je zapaljeno vozilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je vikendica glavnog osumnjičenog za Vanjino ubistvo: Nalazi se blizu mesta na kojem je spaljen auto

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2023

. .. Novinarka Telegraf.rs na licu mesta je saznala da se vikendica roditelja glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo, Ljupča Palevskog, koji je poznat kao Palčo, nalazi nedaleko od mesta na kojem su ostaci zapaljenog vozila .. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.