ISPLIVAO SNIMAK PRIVOĐENJA UROŠA: Od teroriste iz Mladenovca policija zahtevala jednu stvar! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 17:52

ISPLIVAO SNIMAK PRIVOĐENJA UROŠA: Od teroriste iz Mladenovca policija zahtevala jednu stvar! (VIDEO)

Celu noć trajala je policijska potera za masovnim ubicom sve do jutra, kada su ga pronašili i opkolili u selu Vinjište na imanju njegovog dede.

U bestijalnom napadu koji je okarakterisan kao teroristički čin Uroš Blažić ubio je osmoro ljudi pucajući besomučno u selima Malo Orašje i Dubona . Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, a bilo je i 14 ranjenih.

U žestokom naletu policije masovni ubica Uroš Blažić nije pružao otpor. Iz mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policajci su ga odveli da im preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u Policijsku upravu Smederevo stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima.

Podsetimo on se sumnjiči da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio.

U akciji hapšenja maasovnog ubice učestvovalo je više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za obezbeđenje, Uprave saobraćajne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.