ISPLIVAO SNIMAK Oni su za kavčane kopali tunel do depoa Višeg suda, kamera ih uhvatila sa crnim kesama dok su bežali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 21:38

ISPLIVAO SNIMAK Oni su za kavčane kopali tunel do depoa Višeg suda, kamera ih uhvatila sa crnim kesama dok su bežali (VIDEO)

Medijima je dostavljen snimak jedne od nadzornih kamera na kojem se navodno vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić ranije danas je rekao da su tunel do depoa Višeg suda kopali dominantno državljani Srbije, koji su identifikovani, i da su imali i pomagače iz Crne Gore.

Adžić je rekao da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << depo višeg suda u Podgorici obijen.

S druge strane, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

On je za RTCG kazao da je pitanje dana kada će ona biti uhapšena.

- Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode - kazao je Terzić, prenosi portal RTCG.

A post shared by Radio i televizija Crne Gore (RTCG) (@rtcg_me)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.