ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG NAPADA NA VOZAČA AUTOBUSA: Podivljali mladić razbio staklo na vozilu i psovao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 22:25

ISPLIVAO SNIMAK BRUTALNOG NAPADA NA VOZAČA AUTOBUSA: Podivljali mladić razbio staklo na vozilu i psovao! (VIDEO)

Incidentu je prethodila svađa u saobraćaju

Danas poslepodne na Bulevaru oslobođenja došlo je do napada na autobus GSP u Novom Sadu.

Besan mladić razbio je staklo na autobusu GSP i psovao vozača, a potom je pobegao. Prethodno je jurio autobus i gađao ga flašama vode. .

Novosadska policija uhapsila je nasilnika veom brzo. Radi se o Đ.K.(26) iz Priboja. On je priveden i sumnjiči se za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delo nasilničko ponašanje.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Snimak ovog užasnog napada pogledajte ispod.

Besan vozač razbija staklo na autobusu GSP-a, psuje vozača, a potom beži. Prethodno je jurio autobus i gađao ga flašama vode. Novosadska policija uhapsila je nasilnika veom brzo. Radi se o Đ.K.(26) iz Priboja. On ne priveden i sumnjiči se za krivično delo nasilničko ponašanje. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Sep 3, 2020 at 7:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nakon što je razbio staklo na autobusu i vređao vozača

Izvor: NoviSad.com, 04.Sep.2020, 13:01

Novosadska policija uhapsila je Đ. K. (26) iz Priboja zbog nasilničkog ponašanja. On se sumnjiči da je juče u centru Novog Sada razbio staklo na autobusu gradskog prevoza i vređao vozača..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.