ISPLIVALI KOMPROMITUJUĆI SNIMCI! Šapić: Evo šta je pričao Đilas, pa neka sad narod sam proceni ko je lažov

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 18:01

ISPLIVALI KOMPROMITUJUĆI SNIMCI! Šapić: Evo šta je pričao Đilas, pa neka sad narod sam proceni ko je lažov

Dragan Đilas otvoreno zagovarao premeštanje železničke stanice iz centra Beograda.

Džaba se lider jednog dela opozicije Dragan Đilas pravdao preko tabloida koji rade za njega kako nikada nije bio za premeštanje železničke stanice iz centra Beograda.

Đilas je rekao da potpredsednik SNS Aleksandar Šapić laže kada u javnost iznosi tvrdnje da je nekadašnji, po zlu zapamćeni gradonačelnik, hteo da izmesti železničku stanicu.

Đilas je otišao toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daleko u vređanju inteligencije i potcenjivanju sećanja ovog naroda da je u izjavi za svoju Novu rekao kako su Šapićeve tvrdnje "laž i budalaština".

Šapić je u prilog svojoj tvrdi podsetio javnost da postoje čak i snimci na kojima Dragan Đilas govori o planu da se železnička stanica premesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.