ISPLIVALA NOVA ŠOK FOTOGRAFIJA UBICE IZ RIPNJA PORED POLICIJE: Osmeh na licu iza kog se krije monstrum (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:58

ISPLIVALA NOVA ŠOK FOTOGRAFIJA UBICE IZ RIPNJA PORED POLICIJE: Osmeh na licu iza kog se krije monstrum (FOTO)

Reč je o fotografiji koja je nastala pre nekoliko godina.

Stojan Ilić (38) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je silovao i sa više uboda nožem po stomaku i grudima ubio svoju komšinicu (16), a potom napao i njenu porodicu, ne prestaje da šokira, a sada je isplivala njegova fotografija pored policijskih kola.

Naime, reč je o fotografiji koja je nastala pre nekoliko godina, a na kojoj on opušteno stoji naslonjen na službeni automobil Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova.

- Ruka na boku, osmeh na licu, u pozadini policijski automobil. Na kraju je u njemu i završio. Nažalost, niko nije mogao ni da sanja da će razlog biti ovako užasan - pričaju šokirani žitelji Ripnja.

Oni uhapšenog Stojana opisuju kao mirnog i ćutljivog čoveka.

- Jeste on malo čudan, nekako se promenio dosta u poslednje vreme, ali nije bio agresivan, nije poznat po nasilju. Više je nekako delovao tunjavo. Nismo znali da se iza tog lica krije monstrum - pričaju sagovornici Kurira.

Kako su komšije još ispričale, on je bio aktivan na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, a lajkovao je maltene svaku sliku svojoj maloletnoj komšinici i komentarisao kako je lepa.

Podsetimo, Stojan Ilić (38) juče je ubio svoju komšinicu, koja je samo 13 dana pre smrti napunila 16 godina. Potom je krenuo do njene porodične kuće, u kojoj je nasrnuo na njenu majku, babu i ujaka. Kako su ispričali očevici, on je posle krvavog pira u kući krenuo na mlađu sestru stradale devojčice, koja je, srećom, uspela da pobegne.

Dva sata kasnije, ubica ove devojčice je uhvaćen od strane policije i teretiće se za teško ubistvo, za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora.

Smatrao je da mu neko radi o glavi i da mu drugi vračaju, te je rešio da monstruozno usmrti svoju komšinicu i napadne joj celu porodicu.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.