ISPALJENI BALISTIČKI PROJEKTILI! IRAN NOĆAS NAPAO ŠTAB ŠPIJUNA: Odjekuju žestoke eksplozije u blizini američkog konzulata

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 01:28

ISPALJENI BALISTIČKI PROJEKTILI! IRAN NOĆAS NAPAO "ŠTAB ŠPIJUNA": Odjekuju žestoke eksplozije u blizini američkog konzulata

Vodi se teška borba u Erbilu.

Iranska revolucionarna garda saopštila je da je napala "špijunske centre i mesta gde se okupljaju antiiranske terorističke grupe" u iračkom Erbilu, javili su danas iranski državni mediji.

Napad je izveden u ponoć kao odgovor na nedavne terorističke zločine neprijatelja islamskog Irana i špijunski štab i mesta okupljanja antiiranskih terorističkih grupa, su gađana balističkim projektilima IRGC i uništena, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Iranska revolucionarna garda, prenela je državna iranska agencija IRNA.

Aerodrom Erbil obustavio je saobraćaj nakon eksplozija koje su se čule iznad grada, rekla su Rojtersu tri iračka bezbednosna izvora.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.