ISPALJENA BALISTIČKA RAKETA NA RIJAD: Napadnuta moćna kraljevina, dronovi bombarduju jug Saudijske Arabije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 12:51

ISPALJENA BALISTIČKA RAKETA NA RIJAD: Napadnuta moćna kraljevina, dronovi bombarduju jug Saudijske Arabije

Kuća Sauda u velikom problemu

Kolicija koju predvodi Saudijska Arabija u borbi protiv proiranskih šiitskih Huta u Jemenu, saopštila je da je osujećen balistički raketni napad Huta na glavni grad Saudijske Arabije Rijad.

U izveštaju Rojtersa se navodi da je koalicija potvrdila da je uništeno i šest naoružanih dronova, koji su bili poslati na gradove juga Saudijske Arabije u napad na civile i civilne objekte.

Ostaci uništene balističke rakete oštetili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su jednu kuću u Rijadu, ali nije bilo ljudskih žrtava, saopšteno je iz štaba civilne odbrane, koji je prenela saudijska državna agencija SPA.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.