ISPALA KROZ PROZOR, AUTOMOBIL PAO PREKO NJE Ćerka Sandre Dende: Da je znala da vozač nema dozvolu nikada ne bi ušla u ta kola

Izvor: Press, 28.Avg.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPALA KROZ PROZOR, AUTOMOBIL PAO PREKO NJE Ćerka Sandre Dende: Da je znala da vozač nema dozvolu nikada ne bi ušla u ta kola

Odlično poznajem svoju majku, znam koliko se plašila brze vožnje celog života i koliko je vodila računa da ne ulazi u automobil sa bilo kim. Da je znala da Dragana nema dozvolu nema šanse da bi ušla u kola sa njom.
Foto:blic
Ovako je ispričala Ana, ćerka novinarke Sandre Dende, teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na lokalnom putu u Kovinu.
Denda, novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i producentkinja emisije "Kuća od srca", teško je povređena dok je za potrebe emisije išla da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici. Nalazila se u automobilu "opl" kojim je upravljala Dragana J., takođe producentkinjom i organizatorom emisije "Kuća od srca".
Dragana je izgubila kontrolu nad vozilom, iz još neutvrđenih razloga i automobil je sleteo sa puta i prevrnuo se. U nesreći je samo Denda zadobila teške telesne povrede, dok je sa lakšim prošla Dragana J, a sa njima u vozilu nalazio se i mladić čijoj porodici su gradili kuću. On je prošao bez ikakvih povreda.
- Sestra Nina, tata i ja smo jako uplašeni za mamu, strahujemo za njen život, pogotovu jer su nam lekari u nedelju rekli da se molimo bogu da preživi - ispričala je Sandrina ćerka za list "Kurir".
Kako je dodala vozilom je upravljala Dragana koja nema vozačku dozvolu.

- To niko iz produkcije nije znao jer nikome nije htela da kaže. Tek kada je policija došla na uviđaj ustanovljeno je da žena uopšte nema vozačku dozvolu - dodala je Ana Denda.

Kako je rekla, njena majka ne voli brzu vožnju i poznata je kao neko ko vodi računa sa kim seda u vozilo.
- Da je znala da Dragana nema dozvolu nema šanse da bi ušla u kola sa njom. Ispostavilo se da je mama najteže povređena. Ispala je do pola kroz prozor automobila, pa su je kola priklještila dok su se prevrtala - kaže Dendina ćerka i dodaje:
"Morala je da dođe specijalna služba da je izvuče, a nakon toga su je odvezli u Urgentni centar. Tako su joj intubirali pluća, stavili su je u veštačku komu da ne bi trpela jake bolove".

Kako je objasnila, prvu noć Sandra Denda provela je u stabilnom stanju.
- Ali su nam lekari objasnili da je stanje prvih 48 sati kritično.
Sandra Denda se nalazi u veštačkoj komi na odeljenju intenzivne nege. Ona je prema nezvaničnim informacijama doživela potres mozga, slomljena joj je kost u blizini kuka, polomljena joj je kost u blizini kuka, dva rebra, kao i kosti lica.
Iz produkcije nisu zvali porodicu
Ana Denda tvrdi za "Kurir" da niko iz produkcijske kuće "Šadouz", koja stoji iza emisije "Kuća od srca", nije kontaktirao sa porodicom.

- Žarko Lazić, vlasnik produkcije u kojoj mama radi nam se uopšte nije javio. Da je hteo mogao je da nađe broj telefona i da nas pozove, barem da nas pita u kakvom je stanju. Ona radi kod njega od juna kao producent i organizator - rekla je Ana.
U produkcijskoj kući "šadouz" nisu želeli da komentarišu nesreću njihovih zaposlenih.
- Sandra je radila mesec dana kod nas u produkciji, bila je volonter i učestvovala u izgradnji kuće u Kovinu - kratko su rekli, a voditelj emisije rekao je da nema komentar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAMA, TI SI JAKA! IZDRŽAĆEŠ! OSTANI S NAMA! Ćerke poznate srpske voditeljke sve vreme uz majku koja je u komi NAKON TEŠKOG UDESA!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2018

Ana i Nina Denda, ćerke teško povređene novinarke, ne odvajaju se od nje u bolnici, pružajući joj podršku i hrabreći je

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.