ISMEJAO TRAMPA: Meksički kongresmen se popeo na grančni zid, JER MU SE MOŽE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISMEJAO TRAMPA: Meksički kongresmen se popeo na grančni zid, JER MU SE MOŽE (FOTO)

Zid "nepotreban i potpuno apsurdan"

Meksički kongresmen Braulio Gera popeo se na ogradu duž granice sa SAD kako bi pokazao da je granični zid američkog predsednika Donalda Trampa "nepotreban i potpuno apsurdan".

Kongresmen iz države Keretaro objavio je na svom nalogu na Tviteru fotografije i video snimak, na kojima se vidi kako sedi na vrhu orgade visoke oko 10 metara, preneo je Ej-Bi-Si.

Escalé el Muro con EEUU. Mira @realDonaldTrump lo absurdo e innecesario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << el gasto en este proyecto que agravia y daña nuestra buena vecindad. pic.twitter.com/K2S5RI8a0d

— Braulio Guerra (@BraulioPRI) March 2, 2017

- Bilo bi jednostavno da skočim u SAD, što pokazuje nepotrebnost i potunu apsurdnost izgradnje zida. Lako je, i pokazuje koliko je nepotreban ovaj projekat, ova politička retorka Donalda Trampa - poručio je Gera putem video snimka.

Na jednoj od fotografija koje je objavio, vide se još dve osobe kako sede na vrhu zida, a prema rečima Gere, one su se popele dok je on već bio tamo.

- Možete se popeti s lakoćom - tvrdi Gera.

Ej-Bi-Si njuz, medjutim, ističe da Gera nije objavio fotografije ili snimak dok se penje na zid, pa pojedini "tviteraši" dovode u pitanje kako se popeo na vrh ograde i koliko je takav poduhvat zaista lak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.