ISLAMSKA DRŽAVA PROTIV KORONE: Oglasili se teroristi, tvrde da su IMUNI NA KOVID, jedan potez ih RAZBESNEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 16:55

ISLAMSKA DRŽAVA PROTIV KORONE: Oglasili se teroristi, tvrde da su IMUNI NA KOVID, jedan potez ih RAZBESNEO

Protive se zabrani molitve u Velikoj džamiji.

Islamska drzava oglasila se drugi dan zaredom audio porukom u kojoj je novog iračkog premijera Mustafu Al Kadimija nazvala "američkim agentom" i kritikovala zatvaranje jednog od najvećih islamskih svetilišta u saudijskom gradu Meki zbog epidemije korona virusa.

U poruci koju je navodno pročitao portparol te terorističke organizacije Abu Hamza al-Kuraši postavlja se pitanje zašto je vernicima bilo onemogućeno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mole u Velikoj džamiji u Meki i nagoveštava da su muslimani imuni na korona virus.

Za Al Kadimija tvrdi da ostaje "upereni mač obaveštajnih službi", a pripadnici Islamske države se pozivaju da izvode svakodnevne napade u Siriji, Iraku i drugim državama.

Al Kadimi je nekada bio šef iračke obaveštajne službe koju podržava Vašington, a poznat je po dugogodišnjoj borbi protiv Islamske države,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.