ISKRENE ČESTITKE PREDSEDNIKA SRBIJE Evo šta je Vučić poručio Merkelovoj!

Izvor: Press, 25.Sep.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENE ČESTITKE PREDSEDNIKA SRBIJE Evo šta je Vučić poručio Merkelovoj!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas iskrene i srdačne čestitke kancelarki Savezne Republike Nemačke Angeli Merkel na izbornoj pobedi
Foto: Informer.rs
- Dozvolite mi da Vas uverim da će Srbija ostati pravi partner i saveznik Nemačke u nastojanjima da očuva principe demokratije, kao i stabilnost i bezbednost svih građana starog kontinenta - ističe se u čestitki predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Vučića.
Vučić je napomenuo da je Merkelova još jednom pokazala čeličnu odlučnost da vodi svoju zemlju i građane na putu ka boljoj i svetlijoj budućnosti.
- Veliki lideri poznaju se po svojim delima, koja su rezultat marljivosti, odanosti i posvećenosti poslu kojim se bave. Podržani od strane onih koji su im odani i u teškim trenucima, postaju jači i još odlučniji da osvoje bitku za napredak i prosperitet - navodi se u Vučićevoj čestitki Mekrelovoj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.