ISKORISTITE MAKSIMALNO DANAŠNJI DAN JER OD VEČERAS STIŽE NAOBLAČENJE: Kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 07:21

ISKORISTITE MAKSIMALNO DANAŠNJI DAN JER OD VEČERAS STIŽE NAOBLAČENJE: Kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slab prizemni mraz

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a u toku dana biće pretežno sunčano. Na severu zemlje od sredine dana umereno naoblačenje, krajem dana i uveče u Vojvodini moguća kratkotrajna kiša, saopštio je RHMZ.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

.

U toku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana pretežno sunčano. Krajem dana i uveče umereno naoblačenje.

Jutarnja temperatura oko 6, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, u toku celog perioda promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, u ponedeljak u severnim i brdsko-planinskim, a od utorka u celoj zemlji.

Dnevna temperatura malo ispod prosleka ili u granicama proseka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunce, a od sutra...

Izvor: B92, 25.Apr.2021

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a u toku dana biće pretežno sunčano...Na severu zemlje od sredine dana umereno naoblačenje, krajem dana i uveče u Vojvodini moguća kratkotrajna kiša, saopštio je RHMZ...Vetar slab i umeren, severni i severozapadni....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.