ISKOPAO MAJČIN LEŠ PA GA GODINAMA DRŽAO NA KAUČU ISPRED TV! Slučaj kakav se ne pamti, policija u šoku: Telo je u savršenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 09:08

ISKOPAO MAJČIN LEŠ PA GA GODINAMA DRŽAO NA KAUČU ISPRED TV! Slučaj kakav se ne pamti, policija u šoku: Telo je u savršenom stanju

Iako je telo otkriveno još u februaru, vest je objavljena tek sada, nakon što je 76-godišnjak optužen za skrnavljenje leša.

Poljska policija je u kući 76-godišnjaka u gradiću Radlinu na jugozapadu zemlje pronašla mumificirano telo njegove majke. 76-godišnji Marian L. se tereti da je iskopao majčino telo iz groba i odneo ga kući. Policija je postupila na osnovu dojave muškarčevog zeta, a telo je pronađeno na kauču ispred televizije, piše Dejli Mejl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zet je tokom poseta primetio da se Marian čudno ponaša pa je odlučio da pozove hitnu pomoć.

- Primili smo prijavu u vezi s otkrivanjem tela od člana porodice vlasnika stana. Policajci su otišli u Ulicu Rogozina u Radlinu. U delu kuće koji pripada starijem muškarcu otkriven je mumificirani leš - kazala je portparolka policije Małgorzata Koniarska.

- Prema sadržaju DNK, mumificirano telo pripada ženi, Jadvigi L., koja je umrla u januaru 2010., Marianovoj majci. Utvrđeno je da je grob Jadvige L. u kojem je pokopana 16. januara 2010. prazan. Verovatno je muškarac iskopao majčino telo odmah nakon sahrane i zatim ga mumificirao, a telo je ostalo u ovoj kući od 2010. - rekla je Džoana Smorczevska iz Kancelarija okružnog tužioca.

Marian živi samo 300 metara od groblja na kojem je njegova majka sahranjena.

- Sve ukazuje na to da je čovek zacelo koristio neke hemikalije za mumificiranje leša. Bio je primetan miris naftalina. Bez obzira na to, telo je očito bilo u savršenom stanju - istakao je šef kancelarije okružnog tužiova.

Telo njegove majke će biti ponovo pokopano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.