ISEČENE TETIVE MLADOM NEPALCU U CENTRU GRADA: Napad se dogodio u ulazu zgrade kao POSLEDICA SERIJE MISTERIOZNIH KRAĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 20:14

ISEČENE TETIVE MLADOM NEPALCU U CENTRU GRADA: Napad se dogodio u ulazu zgrade kao POSLEDICA SERIJE MISTERIOZNIH KRAĐA

Krađa obuće i bicikala je dobila tragičan obrt.

Opštinsko državno tužilaštvo objavilo je detalje nedavnog napada na mladog Nepalca u Varaždinu. U saoptenju navode kako su ispitali 25-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je 27. juna teško povredio Nepalca (28) u jednoj stambenoj zgradi u Varaždinu.

25-godišnjaka je, naime, u zgradi u Varaždinu zatekao mladi Nepalac i rekao mu da će pozvati policiju jer su, kako stoji u saopštenju državnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilaštva, pripadnici jedne nacionalne manjine višekratno ulazili u zgradu te stanarima iz hodnika krali obuću i bicikle. Mladić je potom u pokušaju bega isekao Nepalca po levoj ruci i presekao mu tetive.

Državno tužilaštvo podnelo je predlog da se protiv osumnjičenog 25-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, koji je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila i odredila mu istražni zatvor, stoji u saopštenju.

Izvor: Srbija Danas/Index/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.