Izvor: B92, 11.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISAKOV ODUSTAO OD FUNKCIJE LIDERA STRANKE

Novi Sad -- Clan Izvrsnog odbora Reformista Vojvodine Dusko Radosavljevic kandidat je za predsednika te stranke, dok je dosadasnji lider Miodrag Isakov najavio da se nece kandidovati za tu funkciju.

"Nemam nameru da se kandidujem za mesto predsednika stranke, kao ni za bilo koju drugu visoku funkciju u partiji. Predsednistvo RV e na sednici ponasalo politicki nezrelo", rekao je Isakov u petak uvece nakon sednice Predsednistva RV. On je dodao da ne postoji mogucnost da se predomisli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do redovne stranacke skupstine 15. juna. Radosavljevic je rekao da ga je za predsednika RV predlozio Opstinski odbor stranke iz Sida. "Trazio sam da Predsednistvo potvrdi moju kandidaturu za predsednika, kako bih mogao na vreme da pocnem kampanju", objasnio je Radosavljevic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.