Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 09:24

IRONIJA! ŠOK DETALJ IZ OPTUŽNICE: Otkriveno gde živi Radoje Zvicer

Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, prijavljen je na adresi u naselju Škaljari u Kotoru.

U optužnici koju je podiglo Specijalno državno tužilaštvo u Crnoj Gori navodi se da je prebivalište vođe "kavčana" zapravo u naselju iz kojeg su potekli članovi suprotstavljenog, škaljarskog klana.

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je 8. septembra prošle godine u Istanbulu, u naselju Šišli.

Specijalno državno tužilaštvo u Crnoj Gori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30. decembra proše godine podiglo je optužnicu na više od 80 strana protiv pripadnika kavačkog klana, na čelu sa vođama Radojem Zvicerom i Slobodanom Kašćelanom.

Ovom optužnicom Zviceru se stavlja na teret da je organizovao kriminalnu grupu od 11 članova i da je naručio i organizovao ubistvo "pink pantera" Milana Ljepoje u decembru 2020. u klanici u Ritopeku, ubistvo u pokušaju Jovana Vukotića u oktobru 2020, a obuhvaćen je i međunarodni šverc kokaina, oružja i pranje para.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠEFOVI KLANOVA NA ISTOJ ADRESI! Evo gde su prijavljeni Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan

Izvor: Blic, 30.Apr.2023

Rat između škaljarskog i kavačkog klana koji je odneo preko 50 života bukti još od 2014. godine, a kavčani su za sve to vreme uspeli da sačuvaju svog vođu Radoja Zvicera kojem je zvanično prebivalište u kotorskom naselju Škaljari!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.