IRENA VUJOVIĆ: Opoziciji ništa nije sveto, pa ni maloletna deca da bi stigli do fotelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 01:39

IRENA VUJOVIĆ: Opoziciji ništa nije sveto, pa ni maloletna deca da bi stigli do fotelja

Sramno ponašanje opozicije na porodicu predsednika Vučića.

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović najoštrije je osudila beskrupulozne i zverske napade opozicije na predsednika države Aleksandra Vučića, u kojima je ovoga puta meta njegov maloletni sin Vukan.

-Predstavnici opozicije još jednom su pokazali da im u borbi za otimanje vlasti ništa nije sveto. U najprljavijoj kampanji u istoriji Srbije pali su najniže, nasrnuvši na maloletnog sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika države.

Da li je to politika koju nude građanima Srbije? To nikako nije Srbija za koju se zalaže ni predsednik Vučić, ni Srpska napredna stranka.

Dok licemeri kojima su puna usta borbe protiv nasilja koriste decu za obračune sa političkim neistomišljenicima, mi ćemo nastaviti da se borimo kao i do sada - časno, sopstvenim radom za bolju budućnost svih, pa i njihove dece. Srbija ne sme da stane! - rekla je Vujović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.