IRANSKI MINISTAR HATAMI: Čisto da se zna, ako Izrael napadne, sravnićemo sa zemljom Tel Aviv i Haifu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 22:28

IRANSKI MINISTAR HATAMI: "Čisto da se zna, ako Izrael napadne, sravnićemo sa zemljom Tel Aviv i Haifu"

Ozbiljno upozorenje ministra odbrane Irana

Teheran će sravniti dva najveća izraelska grada ako Tel Aviv pokuša da napadne Islamsku Republiku, upozorio je iranski ministar odbrane Amir Hatami.

Izraelski ministar odbrane Beni Ganc ove nedelje je otkrio da Tel Aviv izrađuje nove planove za napad na iransku nuklearnu infrastrukturu ukoliko se utvrdi da Teheran pravi nuklearno oružje.

Ganc je naveo da je Izrael spreman da povuče potez čak i bez odobrenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojih saveznika ili bilo koje druge države, piše Sputnjik Internešenel.

- Ponekad cionistički režim (Izrael) iz očaja iznosi velike optužbe protiv Islamske Republike Iran kako bi pretio - rekao je Hatami na ceremoniji u Teheranu, prenose strani mediji.

- Mora da se zna da ćemo, ako nešto učine, sravniti sa zemljom Tel Aviv i Haifu.

Hatami je naglasio da Iran danas ima sredstva da zaštiti zemlju i njenu "stabilnosti". Dodao je da Teheran takođe ima resurse "meke moći" da zaštiti narod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teheran: Sravnićemo sa zemljom Tel Aviv i Haifu ako Izrael pokuša da nas napadne

Izvor: Vostok.rs, 08.Mar.2021, 10:55

Izraelski ministar odbrane Beni Ganc ove nedelje je otkrio da Tel Aviv izrađuje nove planove za napad na iransku nuklearnu infrastrukturu ukoliko se utvrdi da Teheran pravi nuklearno oružje. Ganc je naveo da je Izrael spreman da povuče potez čak i bez odobrenja svojih saveznika ili bilo koje druge...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.