INVESTICIJA OD 500.000 EVRA: Prvi brod pristao na obnovljen pristan u Novom Sadu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 12:53

INVESTICIJA OD 500.000 EVRA: Prvi brod pristao na obnovljen pristan u Novom Sadu (FOTO)

U Novom Sadu je danas svečano otvoren rekonstruisani rečni putnički terminal u koji je kompanija DP "World" uložila 500.000 evra.

To je naročito oduševilo gradonačelnika Nvog Sada Miloša Vučevića, koji je svoje utiske zabeležio na Instagram profilu:

- Novi Sad danas je konačno dobio pristan kakav zaslužuje, a pogled sa prvog broda "Albatros", koji je pristao na rekonstruisani rečni putnički terminal, zaista je fantastičan! Svečanom otvaranju prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u društvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića i generalnog direktora DP World Novi Sad Klaudija Negreanua - napisao je Vučević.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Vlasnik luke u Novom Sadu DP World je u rekonstrukciju pristana uložio gotovo 500.000 evra, a opremljen je svim sadržajima i potrebnom opremom za prihvat svih vrsta brodova.

- "Albatros", na kojem sam uživao prilazeći pristanu, zapravo je brod-pušer iz flote DP World Novi Sad koji dovodi i odvodi barže za utovar robe u Luku Novi Sad i iz nje. Zasad ovde radi 150 ljudi, ali očekujemo još novih radnih mesta! Novosađani će znati da cene ovu investiciju! - istakao je Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otvoren rekonstruisani rečni putnički terminal na Dunavu u Novom Sadu

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2021

U Novom Sadu je otvoren rekonstruisani rečni putnički terminal na Dunavu, koji je obnovila kompanija DP World Novi Sad, u čijem vlasništvu je Luka Novi Sad. Kako je rečeno, u rekonstrukciju je uloženo pola miliona evra.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.