INTERNET EKSPLODIRAO NAKON ISPOVESTI SAMOHRANE MAJKE: Otac nije želeo da vidi svoje bolesno dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 22:43

INTERNET EKSPLODIRAO NAKON ISPOVESTI SAMOHRANE MAJKE: Otac nije želeo da vidi svoje bolesno dete!

Mlada majka objavila svoju ispovest na internetu koja je digla Hrvatsku na noge.

Jedna mlada mama iz Hrvatske objavila je na društvenim mrežama svoju tužnu priču koja je podigla mnogo prašine.

- Imam devojčicu koja ide u prvi razred osnovne škole, nažalost, otac je nikada nije priznao, niti želeo da je vidi. Dete je njegovo. Ostavio me je još u trudnoći, a posle kratkog vremena upoznao je drugu ženu. Sa njom je dobio divnu devojčicu i ima novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život. Nikada mu nisam branila da viđa dete. Nekoliko sam ga puta pitala da li želi da ostvari kontakt sa svojim detetom. Nije hteo - anonimno navodi mama u ispovesti na popularnoj FB stranici "Mamine tajne anonimne i javne".

Otkrila je i detalj koji je totalno šokirao korisnike.

- Dete nam je i obolelo. Bila je u šok-sobi i na aparatima. Lekari su pristali da ga puste jer je dete bilo u teškom stanju, ali ni tada nije hteo da dođe. Sve što sam radila, radila sam za njeno dobro, a u njegov se brak nikad nisam mešala. No njegova mi je žena slala poruke, ali nisam htela da se raspravljam i svađam. Nekoliko puta poslao mi je poruku da ne želi da izgubi život koji ima i da mu je bolje da ne remeti sve što ima - navodi mama.

Navodi da i dalje ne može da veruje da postoji takav čovek.

- Zabolelo me je i neshvatljivo mi je da neko odbaci jedno dete, a prihvati drugo. Hvala Bogu, dete nam je sada zdravo, ali ne mogu da verujem da postoji čovek koji čuje da mu dete umire, a ne želi da dođe da mu da krv. Dete ima inače retku krvnu grupu baš kao i njen otac koji je ne želi videti - navodi mama u ispovesti.

Kaže da je dugo muči jedna stvar.

- Upoznala sam nekoga ko je divan muž i otac mom detetu, kći ga oslovljava s "tata", živimo zajedno. Ali kako da postupim? Kako tako malenom biću reći pravu istinu? Na koji način? Šta joj reći kad pita za pravog oca - upitala je žena i dodala da se oglasila u grupi jer želi da čuje mišljenje drugih mama.

Nije potrebno reći da je internet eksplodirao.

- Da sam ja na tvom mestu i da mi je dete umiralo, a on joj ni krvi nije hteo dati, za mene bi taj čovek bio pokojni, kao i za to dete - navodi jedna korisnica.

- Mene samo zanima da li plaća alimentaciju? Ako ne - na sud s njime. Tražiti DNK analizu da mu dokažu da je dete njegovo i sud će ga prisiliti da je prizna i izdržava prema svojim primanjima. On nikad nije imao obzira prema vama i ne vidim zašto bi vi imali prema njemu i njegovoj porodici i još pritom svom detetu uskraćivali što mu pripada - dodaje druga korisnica.

- Nemojte joj govoriti ništa protiv njega. Kad poraste dajte joj kontakt pa nek sama zasnuje odnos ako želi - smatra jedna korisnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.