INSTRUKTOR VOŽNJE PREGAZIO DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM PRELAZU! Obe u užasnom stanju, policija otkrila kako se sve odigralo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 22:28

INSTRUKTOR VOŽNJE PREGAZIO DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM PRELAZU! Obe u užasnom stanju, policija otkrila kako se sve odigralo

Bizaran slučaj sa ušasnim ishodom odigrao se na ulicama Zagreba.

Vozač automobila auto-škole koji je juče u Zagrebu na pešačkom prelazu udario dve tinejdžerke je uhapšen. U pitanju je instruktor autoškole.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke će nakon završetka istrage, u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku uhapšenog 39-godišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje saobraćajne nesreće u drumskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saobraćaju, dok će krivičnu prijavu podneti nadležnom državnom tužilaštvu - rekli su danas iz zagrebačke poslicije, prenose mediji.

Policija je objavila i detalje nesreće. Kako je navedeno juče oko 19.55 sati muškarac (39) koji je upravljao automobilom "folksvagen golf" zagrebačkih registracija kretao se Ulicom Antuna Šoljana u smeru ka istoku. Došao je do obeleženog pešačkog prelaza, a brzinu kretanja automobila nije prilagodio tako da ne ugrožava pešake i da vozilo može da zaustavi kako bi propustio pešake koji su već stupili na pešački prelaz.

Tada je naleteo na dve devojčice koje su prelazile ulicu na pešačkom prelazu.

Devojčicama je pružena lekarska pomoć u Klinici za dečje bolesti, gde je utvrđeno da su teško povređene, saopštila je policija.

Obe imaju potres mozga

Jedna devojčica je zadobila prelom kostiju potkolenice i biće joj potrebna operacija. Osim toga ima i brojne rane, oguljotine i nagnječenja, pretežno ekstremiteta, kao i potres mozga. Druga devojčica ima slomljene kosti gležnja i stopala, brojne rane, nagnječenja i oguljotine ekstremiteta i glave i takođe potres mozga, saznaju mediji.

Obema je urađeno CT snimanje, kao i RTG, ultrazvučna, laboratorijska i klinička obrada i one su stabilno i pri svesti. Rane i prelomi primarno su im sanirani, a zadržane su na bolničkom lečenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.