INSTRUKTOR JAHANJA KONAČNO PRED SUDOM - Osumnjičeni za 11 godina gnusnih zločina nad maloletnicama IMAO JE SAMO JEDNU PORUKU ZA SUDIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:48

INSTRUKTOR JAHANJA KONAČNO PRED SUDOM - Osumnjičeni za 11 godina gnusnih zločina nad maloletnicama IMAO JE SAMO JEDNU PORUKU ZA SUDIJU

68-godišnji instruktor jahanja, pojavio se danas prvi put pred VIšim sudom u Beogradu.

Instruktor jahanja iz Barajeva sumnjiči se za više krivičnih dela silovanja i polnog uznemiravanja nad polaznicima njegove škole jahanja, a neke od pomenutih polaznica bile su maloletne u trenutku njegovog privođenja.

Na pripremnom ročištu, zatvorenom za javnost, osumnjičeni se izjasnio kao nevin, odbacivši sve optužbe.

Zvanični početak suđenja zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za 11. septembar. Tog dana bi, na glavnom procesu, osumnjičeni trebalo da iznese odbranu.

Spisak nedela za koja se tereti je više nego gnusan, tu su: silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja, kojima je on bio instruktor, a od kojih je čak njih pet bilo maloletno u trenucima izvršavanja krivičnih dela.

Kao i kod mnogih silovatelja i pedofila pre, ne radi se samo o jednom izolovanom slučaju, već se ovaj čovek sumnjiči da je gorepomenuta krivična dela izvršavao tokom dugog perioda od 11 godina, od 2010. do 2021. godine, nakon čega je bio uhapšen u septembru 2022. godine.

Većina devojčica, za koje postoji sumnja da su bile žrtve silovanja i psihičkog i fizičkog uznemiravanja, bile su maloletne, a najmlađe među njima bile su deca od samo 11 i 13 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.