INSTAPAPA Franja otvorio profil na Instagramu i ODMAH OBARA REKORDE

Izvor: Blic, 19.Mar.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSTAPAPA Franja otvorio profil na Instagramu i ODMAH OBARA REKORDE

Papa Franja je započeo "novo putovanje" na popularnoj mreži za deljenje fotografija kako bi sebe učinio što dostupnijim vernicima koji koriste ovu aplikaciju.

Papa je danas na svom nalogu na Tviteru napisao sledeće: "Počinjem novo putovanje, na Instagramu, gde ću koračati uz vas putem milosti i nežnosti Boga."

I am beginning a new journey, on Instagram, to walk with you along the path of mercy and the tenderness of God.

U roku od pola sata od pridruživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovoj društvenoj mreži njega je pratilo 70.000 ljudi.

Dva sata otkad je pokrenuo nalog i postavio prvu fotografiju, u trenutku pisanja ovog teksta, broj pratilaca popeo se na 247.000, a prva fotografija već je imala 39,1 hiljada lajkova.

S obzirom na tempo kojim je krenuo, očekuje se da će do kraja dana imati najmanje milion pratilaca.

Kako je u jednom intervjuu rekao, on je odlučio da otvori ovaj nalog zato što je "uveren da fotografije mogu da otkriju mnoge stvari". Papu na Tviteru prati 8,8 miliona ljudi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.