INDONEŽANSKA POLICIJA UBILA TROJICU EKSTREMISTA: Planirali napad na Džakartu tokom praznika

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INDONEŽANSKA POLICIJA UBILA TROJICU EKSTREMISTA: Planirali napad na Džakartu tokom praznika

Pripadnici indonežanske antiterorističke jedinice ubili su danas trojicu osumnjičenih ekstremista tokom racije u jednoj kući nedaleko od prestonice Džakarte.

Policija je saopštila da je u kući pronađena veća količina bombi i ne isključuje mogućnost da su osumnjičeni planirali napade tokom praznika.

Kako se navodi, još jedna osoba je uhapšena, prenela je agencija AFP.

Racija je pokrenuta dve nedelje nakon što je policija uhapsila četvoro islamskih ekstremista, među kojima i ženu, istočno od Džakarte.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SPREČENA JOŠ VEĆA TRAGEDIJA: Pripremali napade za praznike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016

Pripadnici indonežanske antiterorističke jedinice ubili su danas trojicu osumnjičenih ekstremista tokom racije u jednoj kući nedaleko od prestonice Džakarte...Policija je saopštila da je u kući pronađena veća količina bombi i ne isključuje mogućnost da su osumnjičeni planirali napade tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.