INDIJA NA KOLENIMA: Najveći broj umrlih u jednom danu od početka epidemije u toj zemlji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 12:46

INDIJA NA KOLENIMA: Najveći broj umrlih u jednom danu od početka epidemije u toj zemlji

U Indiji je od COVID-19 umrlo ukupno više od 53.000 ljudi

U Indiji su za protekla 24 sata od korona virusa umrle 1.092 osobe, što je najveći broj smrtnih slučajeva u jednom danu od početka pandemije.

, a po broju smrtnih slučajeva ta zemlja je četvrta na svetu, posle SAD, Brazila i Meksika.

Proteklog dana potvrđeno je još više od 64.000 slučajeva korona virusa, a ukupan broj zaraženih premašio je 2,7 miliona. Indija je po broju inficiranih treća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svetu, posle SAD i Brazila.

U četiri od 28 indijskih saveznih država zabeleženo je 63 odsto ukupnog broja smrtnih slučajeva i 54,6 odsto ukupnog broja inficiranih korona virusom.

Zapadna indijska država Maharaštra i južne države Tamil Nadu, Andra Pradeš i Karnataka su najgore pogođene pandemijom korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.