IMAO JE POSEKOTINE PO PREPONAMA I VRATU: Otkriveno ko je izbodeni muškarac koji je JUTROS sav KRVAV ušao u policiju u Surčinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 09:04

IMAO JE POSEKOTINE PO PREPONAMA I VRATU: Otkriveno ko je izbodeni muškarac koji je JUTROS sav KRVAV ušao u policiju u Surčinu

Policija je identifikovala napadača

Beogradska policija raspisala je potragu za muškarecem koji je noćas po vratu i preponama posekao žrtvu (35), saznaje "Telegraf.rs". Prema  informacijama, povređeni je došao u policiju u Surčinu sa posekotinama po telu.

- Ispostava MUP-a u Surčinu nas je pozvala zbog lica starosti 35 godina koje je zatražilo pomoć zbog većeg broja ubodnih rana. Zatečen je u teškom stanju. Rane su najverovatnije nanete hladnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oružjem - rekla je za RTS doktorka Andrijana Ilić.

Nezvanično, on je rekao da ga je napao muškarac koga je "prvi put video i da ne može da ga opiše".

- Oštećeni je dodao da je nakon obračuna napadač seo u automobil i pobegao. Potraga za napadačem je u toku - kaže izvor blizak istrazi.

Povređeni je prevezen u bolnicu, a policija je identifikovala napadača. Istraga je u toku. O napadu je obavešteno i tužilaštvo.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Paunović/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.