IMAO JE ČUDNO STRANO TELO U REKTUMU: Roditelje zatekla šok scena kada su ugledali leš sina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:08

IMAO JE ČUDNO STRANO TELO U REKTUMU: Roditelje zatekla šok scena kada su ugledali leš sina!

Obdukcija pokazala da je čovek imao "čudno strano telo" u rektumu.

Češki vatrogasci koji su se odazvali pozivu zabrinutih roditelja čiji sin nije hteo da otvori vrata svoje sobe. Nakon njihovog ponovljenog kucanja verovatno su doživeli najveći životni šok kada su konačno uspeli da provale u stan 30-godišnjaka. Naime, našli su ga mrtvog na podu, ali okolnosti u kojima je poginuo bile su sve samo ne obične.

Muškarac je preminuo od posledica nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom masturbacije. U trenutku smrti, nosio je jednodelni ženski kupaći kostim, a noge, trup i vrat bili su mu čvrsto umotani trakama od plastike i tkanine. Pored njega je bio "vidljivo polovni" električni masažer koji je još uvek bio priključen, prenosi Dejli mejl.

Testovi su pokazali da je uzrok smrti greška u radu masažera. Opekotine na telu 30-godišnjaka, nekoliko centimetara iznad njegovog penisa, odgovaraju obliku glave masažera. Zvanični uzrok smrti bio je "slučajni strujni udar tokom auto-erotske prakse".

Ali tu nije kraj priče, jer je obdukcija pokazala da je čovek imao "čudno strano telo" u rektumu.

Časopis Legal Medicine objavio je izveštaj lekara Univerzitetske bolnice koji je izvršio obdukciju, u kojem se navodi da je reč o "posebnom kondomu u prozirnoj plastičnoj kutiji sa etiketom sa imenom žrtve".

Objekat je bio dugačak oko pet i po centimetara. Pored toga, u rektumu tridesetogodišnjaka pronađen je okrugli plastični cilindar za koji je plastičnom folijom bila pričvršćena loptica za ping-pong, a ukupna dužina ovog predmeta iznosila je približno devet centimetara.

Interni testovi su takođe otkrili da je muškarac imao začepljenje unutrašnjih organa, otok pluća i mozga zbog zarobljene tečnosti.

Lekari upozoravaju da ubacivanje stranog tela u rektum, što mnogi često čine zbog seksualnog zadovoljstva koje ovaj čin donosi, nosi sa sobom različite rizike. Osim što mogu da se zaglave u čoveku, predmeti mogu izazvati i krvarenje u stomaku ili pokidati crevni zid, što može biti fatalno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.