IMAMO SAMO JEDNU MISIJU, DA RAZBIJEMO HAMAS Netanijahu se ponovo obratio izraelskim vojnicima, uskoro kreću u JURIŠ na GAZU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 00:03

"IMAMO SAMO JEDNU MISIJU, DA RAZBIJEMO HAMAS" Netanijahu se ponovo obratio izraelskim vojnicima, uskoro kreću u JURIŠ na GAZU

Kopnena ofanziva na Pojas Gaze i dalje je u planu

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu sugerisao je danas u obraćanju vojnicima da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze i dalje u planu, iako se ta najavljena akcija i dalje odlaže, javlja CNN.

- Nalazimo se pred sledećom fazom, ona dolazi. Vi to znate i vi ste deo toga, vi ste deo prethodnica - poručio je Netanijahu pripadnicima jedinice Jahalom, specijalne jedinice Borbenog inženjerskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korpusa, koja je obučena za obavljanje specijalnih inženjerskih zadataka.

U saopštenju kabineta izraelskog premijera je navedeno da je Netanijahu tokom posete bazi Imanuel informisan o nedavnim aktivnostima jedinice i o njenoj pripremi za budućnost.

- Imamo samo jednu misiju - da razbijemo Hamas. Nećemo stati dok to ne završimo, uz vašu pomoć. Oslanjam se na vas, narod Izraela se oslanja na vas - rekao je Netanijahu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanijahu vojnicima: Nalazimo se pred sledećom fazom, ona dolazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu sugerisao je danas u obraćanju vojnicima da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze i dalje u planu, iako se ta najavljena akcija i dalje odlaže, javlja CNN.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.