IMAMO INTERES DA OTVARAMO LINIJU PREMA PEKINGU I ŠANGAJU Predsednik otkrio o čemu će sutra razgovarati sa kineskim predsednikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 18:19

"IMAMO INTERES DA OTVARAMO LINIJU PREMA PEKINGU I ŠANGAJU" Predsednik otkrio o čemu će sutra razgovarati sa kineskim predsednikom!

Predsednika Srbije sutra očekuje važan sastanak.

Predsednik se danas obratio građanima Srbije direktno iz Kine. Predsednik kaže da je neverovatno koliko nam znači Si Đin, i da će razgovarati o mnogim važnim temama sa kineskim kolegom.

On je istakao da će sutra biti veoma važnih tema u razgvoru sa kineskim predsednikom. Najavio je i razgovor o otvaranju novih linija "Air Srbije" ka Kini, najverovatnije do Šangaja, kao i da se nada da ćemo uskoro imati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nove linije do Toronta ili Čikaga.

Sutra će biti vremena sa sastanak sa predsednikom Sijem. Znate li šta je sastanak sa kineskim predsednikom? Iskoristićemo tih pola sata. Mi imamo interes da otvaramo liniju prema Pekingu i Šangaju, da imamo dve linije nove. Nama je posle pet godina let do Njujorka postao profitabilan. Jedini u regionu imamo let u Njujork. Procenat broja ljudi u avionu je preko 80%, tako da prosto to su dobre stvari, želimo da napravimo još jednu liniju prema Torontu ili Čikagu, i jednu prema Narodnoj Republici Kini, i nadamo se da će sve te linije posle dve ili tri godine biti izuzetno profitabilne. Razgovaraćemo i o daljim investicijama, pre svega vojno tehničkoj saradnji - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.