IMALI, PA NEMALI: Srpske zvezde koje su spale na PROSJAČKI ŠTAP! (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jan.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALI, PA NEMALI: Srpske zvezde koje su spale na PROSJAČKI ŠTAP! (FOTO)

Oni su bili poznati i bogati, a sada su samo poznati! Ili vam, zadesila ih je najgora kletva imao, pa nemao, piše Espreso.
Javnosti deluje da se njihov bankovni račun ne može isprazniti, a da se njihov način života nikada neće promeniti. U stvarnosti je to drugačije.
Ovo su slavni koji su iznenada bankrotirali u skorije vreme pa iz tih razloga možemo često da ih viđamo po rijaliti programima kako “zarađuju” za život.
MILAN TOPALKO
Milan Topalović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Topalko osetio je na svojoj koži kako izgleda imati pa nemati.
Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se rastao od svoje supruge Vesne. Pevač je, naime, jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču.

#topalko #intervju #television #rtvhomolje #beograd #beogradskipobednik
A photo posted by Devica Cenakovic (@devicacenakovic) on Nov 4, 2016 at 9:09am PDT


Topalko je bio drugoplasirani u finalu Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti šou Farma gde je pobedio i dobio 100.000 evra. Tada je sa suprugom i ćerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.
Kliknite na stranicu broj 2 da pročitate još.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.