IMALI 20% ŠANSE DA PREŽIVE: Dečaci se probudili iz kome, otrovali se ugljen-monoksidom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:00

IMALI 20% ŠANSE DA PREŽIVE: Dečaci se probudili iz kome, otrovali se ugljen-monoksidom

Dva dečaka koji su sinoć otrovani ugljen-monoksidom, sada su van životne opasnosti, potvrdio je otac jednog dečaka.

Dva dečaka 2010. i 2011. godište sinoć su kolima hitne pomoći prebačena na Odeljenje intenzivne nege pedijatrijske klinike Kliničkog Univerziteta u Sarajevu.

Nakon obavljenog uviđaja, rečeno je da su otrovani ugljen-monoksidom.

Na KCUS su stigli u kritičnom stanju i kako je rekao otac jednog od dečaka imali su 20 posto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šanse da prežive.

On je poručio da su se danas u jedan sat dečaci probudili iz kome.

Dečaci su dobro, stabilno, komunikativni su, sećaju se svega, znaju šta je bilo. Kakvi su dovezeni, sada su dobro – rekao je.

Otac dečaka, zajedno sa drugim roditeljima, zahvalio se hitnoj pomoći, policiji MUP Ilidže i KCUS.

– Zahvaljujemo se svima od portira, čistačice, medicinskih sestara i doktora, pa sve do krova. Hitna pomoć je išla preko šina u pratnji policije da spasi našu decu i za sedam minuta su stigli sa Ilidže na Jezero. Doktori i medicinski radnici hitne pomoći uradili su sve. Dečaci su živi, dobro su, traže jedan drugog jer ne leže zajedno - poručio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.