IMAJU JASAN STAV: Sutra odluka o smeni Bečića, poznato kako će glasati DF

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 00:38

IMAJU JASAN STAV: Sutra odluka o smeni Bečića, poznato kako će glasati DF

Socijalistička narodna partija i Demokratski front neće glasati za smenu predsednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, saopštili su poslanik DF-a Dejan Ðurović i funkcionerka SNP Slađana Kaluđerović.

Funkcioner GP URA Zoran Mikić kazao je da će sutra imati konsultacije unutar koalicije i da će od toga zavisiti "kako će glasati".

Vanredna sednica crnogorske skupštine, na kojoj će se raspravljati o smeni Bečića zakazana je za 7. februar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inicijativu za smenu Bečića, koju je potpisalo 38 poslanika opozicionih partija - Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokratske partije (SDP), Socijaldemokrata (SD), Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Albanske koalicije Jednoglasno, Skupštini je predata 21. januara.

Za smenu Bečića potreban je najmanje 41 glas, što znači da bi za to morao da glasa i neko iz vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEMOKRATE PORUČILE: "Ko glasa za smenu Bečića, napravio je dil sa DPS-om!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022

Vanredna sednica Skupštine na kojoj će se raspravljati o smeni Bečića zakazana je za ponedeljak, 7. februar...Demokrate ističu da se smenom predsednika Skupštine konstituiše nova većina sa podnosiocima inicijative i time oni koji su glasali za smenu biraju stranu...- S obzirom da se predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.