IMA NAJVEĆU PODRŠKU! Vodi u skoro svakoj demografskoj grupi i regionu SAD, jedino on može da pobedi Bajdena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:52

IMA NAJVEĆU PODRŠKU! Vodi u skoro svakoj demografskoj grupi i regionu SAD, jedino on može da pobedi Bajdena!

Podržava ga najveći broj republikanaca

Donald Tramp dominira nad svojim rivalima za republikansku predsedničku nominaciju, s obzirom na to da razlika između njega i drugoplasiranog guvernera Floride Rona Desantisa iznosi 37 procenata, pokazuje novo istraživanje Njujork tajmsa i Koledža Sijena.

U rezultatima istraživanja se navodi da Tramp ima podršku 54 odsto republikanskih glasača, dok bi za Desantisa glasalo 17 odsto njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svi ostali kandidati imaju podršku od tri procenta republikanaca i manju.

Prema pisanju američkog lista, Tramp je u vođstvu u skoro svakoj demografskoj grupi i regionu, i u svim ideološkim krilima stranke.

- Tramp vodi sa velikom razlikom među muškarcima i ženama, mlađim i starijim glasačima, umerenim i konzervativnim biračima, onima koji imaju završen fakultet i onima koji nemaju, u gradovima, predgrađima i ruralnim područjima - navodi Njujork tajms.

Istovremeno, velika većina republikanaca, 58 odsto, rekla je da je Tramp kandidat koji može da pobedi aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.