IMA MRTVIH I RANJENIH, MEĐU NJIMA I DECA! Napadač IZBO jednu ženu, promenio tri vozila i GAZIO sve pred sobom širom Tel Aviva

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:37

IMA MRTVIH I RANJENIH, MEĐU NJIMA I DECA! Napadač IZBO jednu ženu, promenio tri vozila i GAZIO sve pred sobom širom Tel Aviva

Strahovit napad

Jedna osoba je poginula, a više od 15 je povređeno u napadu koji se danas dogodio nedaleko od Tel Aviva u gradu Ranana. 

Policija je uhapsila muškarca (40) iz Hebrona koji se sumnjiči da je izbo jednu ženu, tom prilikom ukrao vozilo i krenuo u krvavi pir. On se sumnjiči da je gazio ljude na više lokacija u gradu, a prema navodima policije, napadač je promenio čak tri vozila dok je divljao.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da je povredama podlegla žena (70), koja je proglašena mrtvom po dolasku u bolnicu. Još tri najmanje tri osobe su teško povređene u napadima, a među povređenima ima i dece. Čitav grad blokirala je policija. Policija je saopštila da je uhapsila i rođaka osumnjičenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.