IMA FRAKTURU KOSTIJU LICA, ALI... Otkrivene NAJNOVIJE INFORMACIJE o Darkovom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMA FRAKTURU KOSTIJU LICA, ALI..." Otkrivene NAJNOVIJE INFORMACIJE o Darkovom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića je stabilno, nakon što su mu ljudi dobre volje dali krv, rekao je njegov vozač i menadžer Miljan Vračević.

Snimci polomljene butne kosti hitno su poslati na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici, dodao je Vračević.

- Darko ima frakturu kostiju lica, ali ne i dislokaciju. Na svu sreću, unutrašnje krvarenje je napokon zaustavljeno - rekao je on.

Kako kaže, razgovarao je sa direktorom KBC >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zemun koji smatra da je Darkovo zdravstveno stanje i dalje kritično, te još ne treba insistirati na premeštanju u drugu bolnicu.

- Treba pustiti lekare rade svoj posao - kratak je bio Vračević.

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću prekjuče oko 8.40 na putu Pećinci – Brestač. Istraga je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola i da nije bio vezan.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.